Om oss

Vilka är vi som driver denna blogg om webbdesign

Vi som skriver på EMS Design Blogg jobbar antingen på EMS Design Webbyrå eller frilansar helt individuellt. Det kan vara att vi har gjort olika projekt åt EMS Design eller att vi just nu jobbar tillsammans. Vi skriver om webbutveckling, webbdesign, marknadsföring, sökoptimering samt grafisk design i alla dess former och vad man ska tänka på när man ska köpa en hemsida till sitt företag. Vi skapar även inlägg inom flera ämnen som t.ex. Kultur & Nöje, Vetenskap, Teknik, Framtid och internet.

Denna blogg är tänkt som ett extra tillval till hemsidan (www.emsdesign.se) där vi kan uppdatera nyheter, sökoptimering (seo), relaterade projekt och allmänt skriva om vad vi tycker passar till webbdesign och webbutveckling. Genom denna blogg vill vi ge tillbaka till världens största community, internet!

Eftersom vi brinner för webbdesign i helhet är detta ännu ett projekt som vi kommer jobba med för att skapa oss en bättre förståelse av internet.

Vår idé går ut på att utbilda de som har intresset att för webbutveckling genom informativa artiklar och inlägg. För har man intresset och verkligen brinner för något så kan man komma långt. För mig som driver min egna webbyrå har webbdesign alltid varit något jag älskat och gjort mycket på fritiden. Vilket har lett till att jag skapade ett eget företag som just sysslar med att skapa hemsidor till företag.

 

Vem är jag som driver EMS Design Webbyrå?

Erik SundellMitt namn är Erik Sundell och jag har ett brinnande intresse för just webbdesign och allt som hör till som t.ex. sökoptimering, grafik, video, typografi och responsiv webbdesign. Personligen så gillar jag stilrena hemsidor som använder sig av s.k.a Flat-design där rena färger utgör grunden och typsnitt och typografi tar upp en stor del av själva designen.

De jag drömmer om är ett riktigt gigantiskt projekt där vi får testa våra gränser som designers och programmerare. Mitt mål är att skapa ett riktigt framgångsrikt företag och blogg där fokus är besökarna och innehållet.

Har du frågor till oss om nyheter, bloggen, webbyrån eller direkt till mig kan du alltid kontakta oss via e-post på info (at) emsdesign.se, vi svarar alltid och jag ger gärna råd och tips inom webbdesign och webbutveckling!